Some server maintenance

DaSleeper
#31
Nah nah nah Everything works in Firefox while I can't get any smilies and a couple of other things in explorer
 
Goober
#32
Quote: Originally Posted by AndemView Post

This is all common when moving locations. Time settings were a little bit wrong as I always forget about something.

It should all work itself out soon.

Get used to forgetting, happens as you pass 30 and picks up speed.
 
IdRatherBeSkiing
+1
#33
Quote: Originally Posted by DaSleeperView Post

Nah nah nah Everything works in Firefox while I can't get any smilies and a couple of other things in explorer


I may have to start a new policy of giving a -1 for everytime you mention FireFox.
 
spaminator
#34
Quote: Originally Posted by DaSleeperView Post

Nah nah nah Everything works in Firefox while I can't get any smilies and a couple of other things in explorer

Smilie List - Canadian Content Forums (external - login to view)
 
Andem
+2
#35
Some big hiccups over some server updates performed last night. Some huge problems ensued and I have finally pinpointed the problems and hopefully fixed it all.

Should be over by now.
 
Curious Cdn
#36
Quote: Originally Posted by AndemView Post

Some big hiccups over some server updates performed last night. Some huge problems ensued and I have finally pinpointed the problems and hopefully fixed it all.

Should be over by now.

Too many of the posts on here are rotting the transistors, probably.
 
Danbones
+1
#37
That's not what he said
but then he would know, doesn't look like you do though
 
DaSleeper
+1
#38
YouTube embedding still doesn't work....
 
Curious Cdn
+1
#39
Quote: Originally Posted by DanbonesView Post

That's not what he said
but then he would know, doesn't look like you do though

Let me brush those dead brain cells off of your shoulders.
 
DaSleeper
+2
#40
Quote: Originally Posted by Curious CdnView Post

Too many of the posts on here are rotting the transistors, probably.

Quote: Originally Posted by DanbonesView Post

That's not what he said
but then he would know, doesn't look like you do though

Youse both wrong.....


He just tried using the Clintons' server, and got hacked......
 
Danbones
#41
Quote: Originally Posted by DaSleeperView Post

Youse both wrong.....
He just tried using the Clintons' server, and got hacked......

what, NO FIREWALL or PASSWORD required?

I hacked into CCs brain and am living here rent free
I used a saw to get in here
diggin the free internet connection ..yeah!
 
DaSleeper
+1
#42
Quote: Originally Posted by DanbonesView Post

what, NO FIREWALL or PASSWORD required?

I hacked into CCs brain and am living here rent free
I used a saw to get in here
diggin the free internet connection ..yeah!

Just a side note...
Have you ever tried ShieldsUp https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 (external - login to view)
To test your router security settings?
 
bill barilko
+1
#43

httpwwwyoutubecomwatchvjvoSSkp2Njc

 
Danbones
#44
Quote: Originally Posted by DaSleeperView Post

Just a side note...
Have you ever tried ShieldsUp https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 (external - login to view)
To test your router security settings?

no...
but I will check that out
looks interesting


Quote: Originally Posted by bill barilkoView Post

httpwwwyoutubecomwatchvjvoSSkp2Njc

lol
haha
my elevator is stuck at the top music...and I just wanna go down...
love that
 
IdRatherBeSkiing
+1
#45
Quote: Originally Posted by AndemView Post

Some big hiccups over some server updates performed last night. Some huge problems ensued and I have finally pinpointed the problems and hopefully fixed it all.

Should be over by now.

I thought it was Donald Trump's fault.
 
gerryh
#46
Quote: Originally Posted by DaSleeperView Post

Just a side note...
Have you ever tried ShieldsUp https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 (external - login to view)
To test your router security settings?



Your Internet port 139 does not appear to exist!
One or more ports on this system are operating in FULL STEALTH MODE! Standard Internet behavior requires port connection attempts to be answered with a success or refusal response. Therefore, only an attempt to connect to a nonexistent computer results in no response of either kind. But YOUR computer has DELIBERATELY CHOSEN NOT TO RESPOND (that's very cool!) which represents advanced computer and port stealthing capabilities. A machine configured in this fashion is well hardened to Internet NetBIOS attack and intrusion.
Unable to connect with NetBIOS to your computer.
All attempts to get any information from your computer have FAILED. (This is very uncommon for a Windows networking-based PC.) Relative to vulnerabilities from Windows networking, this computer appears to be VERY SECURE since it is NOT exposing ANY of its internal NetBIOS networking protocol over the Internet.
 
Ludlow
#47
Quote: Originally Posted by gerryhView Post

Your Internet port 139 does not appear to exist!
One or more ports on this system are operating in FULL STEALTH MODE! Standard Internet behavior requires port connection attempts to be answered with a success or refusal response. Therefore, only an attempt to connect to a nonexistent computer results in no response of either kind. But YOUR computer has DELIBERATELY CHOSEN NOT TO RESPOND (that's very cool!) which represents advanced computer and port stealthing capabilities. A machine configured in this fashion is well hardened to Internet NetBIOS attack and intrusion.
Unable to connect with NetBIOS to your computer.
All attempts to get any information from your computer have FAILED. (This is very uncommon for a Windows networking-based PC.) Relative to vulnerabilities from Windows networking, this computer appears to be VERY SECURE since it is NOT exposing ANY of its internal NetBIOS networking protocol over the Internet.

Thanks for the input Pudney. Now get back to your chores..
 

Similar Threads

13
CC going down for maintenance (done!)
by Andem | Jun 14th, 2011
2
Scheduled maintenance today
by Andem | Feb 15th, 2005
no new posts