Do you find Canadian Content Forums slow loading?


View Poll Results: Have the forums slowed down?
Yes, pages take more than 2 seconds to load 1 10.00%
Yes, pages take more than 5 seconds to load 3 30.00%
No, The site is average. 4 40.00%
No. The site is fast. 2 20.00%
Voters: 10. You may not vote on this poll

Andem
#1
It's hard for me to say on an overseas connection, but has anyone found it a little slower than normal lately? Please let us know!
 
#juan
#2
Quote: Originally Posted by Andem View Post

It's hard for me to say on an overseas connection, but has anyone found it a little slower than normal lately? Please let us know!

Haven't noticed anything yet.....I will watch for it.......cheers
 
DurkaDurka
#3
Seems to be loading normally for me, no lag.
 
El Barto
#4
W.....h.....a.....t..........d.....o......y.....u. ....o..........m.....e.....a.....n.....?
 
Andem
#5
Ok good It must be just me on a European uplink.
 
eh1eh
#6
I find the main page comes up quick but the topics and relpies are a bit slower. Not much though.
 
gopher
#7
There isn't a darn thing wrong with the forum.

There is one shining light: the right wing hate filled attacks have stopped. That makes the forum a lot more enjoyable.
 
snfu73
#8
I wrote this post 5 days ago...that's how long it takes...that's how slow it is...

I dunno...sometimes, for some reason, it is definitely slow...but at other times, it's okay.
 

Similar Threads

9
Canadian Content ???
by Proud_Quebecer | Jun 1st, 2004
1
Canadian Content Forums > Restart
by Administration | Jun 6th, 2002